The ultimate Just Bowls quiz

Are you a bowls quiz master? Test your knowledge with our ultimate Just Bowls quiz. All of the questions below are about the World Indoor Bowls Championships. What will your score be?

World Indoor Bowls winners cup 2019

1. In what year was the World Indoor Bowls Championships held at Potters Resort for the first time?

a. 2001

b. 1999

c. 1997

 

2. Which player has the most World Indoor Bowls Championships titles?

a. Alex Marshall

b. Greg Harlow

c. Paul Foster

 

3. Which player won the Men’s Singles category at the last Just World Indoor Bowls Championships in January 2018?

a. Paul Foster

b. Nick Brett

c. Mark Dawes

 

4. Which player won the Women’s Singles category at the last Just World Indoor Bowls Championships in January 2018?

a. Katherine Rednall

b. Ellen Falkner

c. Rebecca Field

 

5. In what year did the Men’s Pairs category become the Open Pairs category?

a. 2012

b. 2001

c. 2008

 

6. What nationality is former Champion Alex Marshall?

a. English

b. Scottish

c. Australian

 

7. Which two players won the Mixed Pairs category in 2018?

a. Nick Brett and Claire Johnston

b. Jamie Chestney and Lesley Doig

c. Nick Brett and Lesley Doig

 

8. Which EastEnders actor famously sung ‘Something inside so strong’ before the Men’s Single’s final in 2014?

a. Danny Dyer

b. Steve McFadden

c. Shaun Williamson

 

9. Who is the only Australian player to have ever been Men’s Singles champion?

a. Ian Schuback

b. David Gourlay

c. Kelvin Kerkow

 

10. The World Indoor Bowls Championships were first held in what year?

a. 1975

b. 1979

c. 1981

 

Answers

Take a look at the answers below to see how well you did. If you managed to get 10/10, let us know on Twitter using the hashtag #JustBowls

  1. B
  2. C
  3. C
  4. A
  5. A
  6. B
  7. B
  8. C
  9. A
  10. B

HUB bowls game call to action